STRATEJİK PLAN

İÇ VE DIŞ PAYDAŞ ANKET ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi “2025-2029 Stratejik Plan” çalışmaları doğrultusunda, iç ve dış paydaşların görüşlerini almak amacıyla Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından kapsamlı bir anket çalışması başlatıldı.

İç paydaşlar arasında belediye çalışanları ve yöneticileri yer alırken, dış paydaşlar arasında ise yerel sakinler, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve diğer ilgili gruplar bulunuyor.

Anketler, belediyenin mevcut hizmetlerini değerlendirmenin yanı sıra, gelecekteki stratejik hedeflerini belirlemede önemli bir rol oynayacak. Katılımcıların görüşleri, belediyenin toplumun ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmesi ve daha etkili hizmetler sunabilmesi için değerli bir yol haritası sunacak.