Unvan Değişikliği Sınavı

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik gereği Kurumumuzca 2022 yılı Unvan Değişikliği Sınavı yapılması planlanmaktadır. Daire Başkanlıklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda Başkanlık Makamının oluru ile belirlenen kadrolar ve aranan şartları belirten ilan metni, başvuru dilekçesi ve sınava ilişkin diğer detayları aşağıda paylaşılan bağlantılar üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

2022 yılı unvan değişikliği sınav ilanını görüntülemek için buraya tıklayınız.

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmeliği görüntülemek için buraya tıklayınız.

Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü unvan değişikliği sınav yazısını görüntülemek için buraya tıklayınız.

Engelli bilgi formunu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personeli Unvan Değişikliği Sınav konularını görüntülemek için buraya tıklayınız.

2022 yılı unvan değişikliği sınav takvimini görüntülemek için buraya tıklayınız.

Sınav başvuru formunu indirmek için buraya tıklayınız.

TARİH : 14 Ocak 2022