Trabzon’da kar mücadelesi çalışmaları sürdürülüyor ?

Trabzon’da kar mücadelesi çalışmalarına Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından devam ediliyor. 15 Şubat’ı 16 Şubat’a bağlayan gece başlayan ve bugün (17 Şubat) öğle saatlerinden sonra son bulan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan mahalle yollarının büyük çoğunluğu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yeniden ulaşıma açıldı. 17 Şubat saat 16.00 itibariyle il genelinde anayolu ulaşıma kapalı olan yaklaşık 45 mahalle bulunurken söz konusu mahallelerdeki çalışmalar ivedilikle sürdürülüyor.

Belediye ekipleri ayrıca başta Trabzon şehir merkezi olmak üzere il genelinde temizlik çalışmaları ile buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları ve tali yollardaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahallelerin ana yollarındaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte tali yollardaki çalışmalara da hız verdiklerini kaydederken, “Çalışmalarımız hafta sonu da aralıksız olarak devam edecektir. Halkımızın huzur ve güveni için günlerdir sahada çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma ve ekiplerimize her daim yardımcı olan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

17.02.2017