Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Ayyıldız’ı makamında kabul etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız ve beraberindeki Yürütme Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette Ortahisar Kent Konseyi hakkında Başkan Gümrükçüoğlu’nu bilgilendiren Ayyıldız, “Genel Kurulumuzu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdik. Gayet demokratik bir seçimle yürütme kurulumuzu belirledik. İlçemizle ilgili önerilerimiz olacaktır. İnşallah güzel işler yapmak için halkımızın yetki verdiği sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Ziyaretlerinden ötürü Ortahisar Kent Konseyi Ayyıldız ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu ise, “Sizleri tebrik ediyorum, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

07.01.2017