TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı25.03.2017Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu erken açtı ? Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına erken başladı. Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızlandırırken Akçaabat ilçesinin Akçakale Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.
Haber Detayı24.03.2017Büyükşehir Belediyesi eğitime katkı vermeye devam ediyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlediği YGS-LYS Destekleme Kursunda öğrenim gören öğrencilere LYS hazırlık seti dağıttı.
Haber Detayı23.03.2017TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU: ? Of insanı kendisine hizmet edeni asla unutmazTrabzon’un mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını istişare eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün Of ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Haber Detayı22.03.2017TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU: ? Kalıcı çalışmalara imza atıyoruzTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirerek mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendirmeye ve yapılacak olan çalışmaları programlamaya devam ediyor.
Haber Detayı22.03.2017Anlamlı turnuvanın şampiyonu Büyükşehir ‘Şehidime Sahip Çık’ futbol turnuvasında normal süresi 0-0 biten müsabakada penaltı atışları sonunda Maliye’yi 7-6 yenen Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği koordinatörlüğünde kurumlar arasında düzenlenen ‘Şehidime Sahip Çık’ futbol turnuvasında şampiyon oldu.
Haber Detayı21.03.2017AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiAK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Detayı21.03.2017Başkan Gümrükçüoğlu’ndan Nevruz mesajıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 21 Mart Dünya Nevruz Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu, “Nevruz’un, tüm dünyayla birlikte bölgemiz için, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum" dedi.?
Haber Detayı21.03.2017BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NDAN KURSİYER KADINLARA: ? Siz yeter ki üretin biz satışını yaparızrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberindeki AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Ayasofya Yöresel El Sanatları Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerle sohbet etti.
Haber Detayı20.03.2017Başkan Gümrükçüoğlu çalışma programını muhtarlarla planlıyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor.
Haber Detayı19.03.2017Başkan Gümrükçüoğlu her yerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Meydan Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti.
Haber Detayı18.03.2017Trabzonlular provokatörlere geçit vermediTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Müftülüğünün 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında dün akşam (17 Mart) düzenlediği “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Destanı” konulu konferans bir grup provokatör tarafından provoke edilmek istendi.
Haber Detayı18.03.2017Büyükşehir Belediyesi, Mehmetçiğin bir günlük iaşesini ikram etti?18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü Trabzon’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.?
Haber Detayı17.03.2017Yol seferberliği Beşikdüzü’nden başlayacakrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Haber Detayı17.03.2017BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CÜMRÜKÇÜOĞLU’NU ZİYARETİNDE AÇIKLADI:Gerekirse fındık alacağızBaşbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
Haber Detayı17.03.2017Uzungöl’ün altyapısı masaya yatırıldıDoğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından masaya yatırıldı.
Haber Detayı17.03.2017Çanakkale ruhu İstiklal Harbi’nin ‘önsözü’ olmuşturTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Haber Detayı17.03.2017Yakın geçmişimizde hayal dahi edilemeyeni bugün yapıyoruzBaşbakan Binali Yıldırım 29 km’lik Zigana tünellerinin temelini bugün düzenlenen törenle attı.
Haber Detayı16.03.2017Büyükşehir yarı finaldeTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği koordinatörlüğünde kurumlar arasında düzenlenen ‘Şehidime Sahip Çık’ futbol turnuvasında yarı finale çıktı.
Haber Detayı16.03.2017Bilinmeyen Yönleri ile Çanakkale DestanıAraştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, ‘Bilinmeyen Yönleri ile Çanakkale Destanı’ adlı konferansla Trabzonlularla birlikte olacak.
12345678910...