TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı20.07.2017Başkan Gümrükçüoğlu’ndan sağanak yağış uyarısıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un doğusunda çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek hemşehrilerinin dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
Haber Detayı20.07.2017Başkan Gümrükçüoğlu Güneydoğulu öğrencileri ağırladıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şırnak ve Şanlıurfa illerinden Trabzon’a gelen 101 öğrenciyi misafir etti.
Haber Detayı20.07.2017CEVAP ve AÇIKLAMACHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in medya organlarında yer alan açıklamaları nedeniyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür:
Haber Detayı19.07.2017Büyükşehir Belediyesi ücretsiz cenaze hizmetleri ile Trabzon’un emrindeTrabzon Büyükşehir Belediyesi, cenaze hizmetlerini tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.
Haber Detayı18.07.2017Su kuyusuna düşen karaca itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi hayat kurtarmaya devam ediyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi hayat kurtarmaya devam ediyor.
Haber Detayı18.07.2017Yıllardır uyuyan hastanın kapısına ilk kez ambulans geldiTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene’nin Koyuncular Mahallesi’nde iki ağır hastanın bulunduğu Öksüzler Mevkiinde yol yaparak hasta ve hasta yakınlarının uzun yıllardır süren çilesine son verdi.
Haber Detayı18.07.2017Akçaabat’ta 3 ayrı mahallede asfaltlama çalışması yapıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol çalışmalarına devam ediyor.
Haber Detayı17.07.2017Bu meydanlardan verdiğimiz mesajı dünya çok iyi görüyor Başkan Gümrükçüoğlu hemşehrilerinin arasında nöbet tuttu 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Trabzon’da Milli Birlik Nöbetlerine devam ediliyor.
Haber Detayı16.07.2017TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU: Bir ve beraber olduğumuz sürece her zaman biz kazanacağız15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak nöbetlere başlandı.
Haber Detayı16.07.2017Büyükşehir Belediyesi Milli Birlik Nöbetleri için seferber oldu15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Trabzon’da Milli Birlik Nöbetlerine devam ediliyor.
Haber Detayı15.07.20178 ilçenin 1/5000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı onaylandıTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un 8 ilçesinin 1/5.000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı son oturumunda görüşülen imar planları oybirliği ile kabul edildi.
Haber Detayı15.07.2017Hainlere karşı şehitlerimizin elinde sadece bayrağımız vardıCihannüma Genel Başkanı ve Başbakanlık Başdanışmanı Mustafa Şen’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hazır bulundu.
Haber Detayı14.07.2017Bayrağını al, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’na gelTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonluları 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşüne ve 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti. ?
Haber Detayı14.07.2017Unutmadık, unutturmayacağız15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Trabzon’da devam ediyor.
Haber Detayı14.07.2017Büyükşehir Belediyesi vatandaşları meydanlara ücretsiz taşıyacakTrabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri nedeniyle hafta sonunda (15 Temmuz Cumartesi-16 Temmuz Pazar) il genelindeki tüm otobüs hatlarında ücretsiz olarak toplu taşımacılık hizmeti verecek.
Haber Detayı13.07.2017Başkan Gümrükçüoğlu, hasta vatandaşların ayağına yol götürdüTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene’nin Koyuncular Mahallesi’nde iki ağır hastanın bulunduğu Öksüzler Mevkiinde yol yaparak hasta ve hasta yakınlarının uzun yıllardır süren çilesine son verdi.
Haber Detayı13.07.2017“Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandıTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.
Haber Detayı12.07.2017Dede mirası susuzluğa Büyükşehir Belediyesi son verdi Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesinin Durali, Sakızlı ve Öğütlü semtlerine sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştırdı. “Dede mirası susuzluktan kurtulduk” diyen mahalle sakinleri TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’a plaket ile teşekkür etti. ?
Haber Detayı12.07.2017Başkan Gümrükçüoğlu TEV heyetini kabul etti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Haber Detayı12.07.2017Böyle evlatlar yetiştiren bu vatan elbette ilelebet payidar olacaktır Trabzon’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehidi Sedat Kaplan kabri başında anıldı. ?
12345678910...