TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı19.09.2018Başkan Gümrükçüoğlu STK temsilcileri ile istişarelerde bulunduTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
Haber Detayı18.09.2018Tabakhane’de durmak yokTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediyor.
Haber Detayı17.09.2018Anadolu’da Trabzon rüzgarıTrabzon Büyükşehir Belediyesi, il dışındaki etkinliklere katılarak Trabzon’un kültürel değerlerini Anadolu’ya tanıtmaya devam ediyor
Haber Detayı17.09.2018Ahilik kültürünü hep birlikte yaşayalımAhilik Kültürü Haftası dolayısıyla Trabzon’da düzenlenen törende yılın ustası, yılın kalfası ve yılın çırağına ödülleri takdim edildi.
Haber Detayı17.09.2018Ders zili çaldı2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle düzenlenen törende Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk ders zilini çalarak eğitim-öğretimin startını verdi.
Haber Detayı17.09.2018Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları üyelerini kabul ettiAK Parti Trabzon İl Kadın Kolları üyelerini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekerken, “Tüm bu icraatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde topyekûn bir ordunun eseridir” dedi.
Haber Detayı15.09.2018Atatürk’ün Trabzon’a ilk gelişinin 94’üncü yıldönümü kutlandıGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’a ilk gelişinin 94’üncü yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Haber Detayı15.09.2018Heyelan ve su taşkınlarının izleri siliniyor ?Trabzon’da dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, su taşkını ve heyelan olaylarına neden oldu.
Haber Detayı14.09.2018Büyükşehir Belediyesi 3 milyon 940 ağaç, çalı türü bitki ve çiçek diktiTrabzon Büyükşehir Belediyesi 4,5 yılda Trabzon’da 3 milyon 940 ağaç, çalı türü bitki ve çiçek dikti.
Haber Detayı14.09.2018Atatürk’ün emanetine hakkıyla sahip çıkmak görevimizidirTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’a ilk gelişinin 94’üncü yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “20’inci yüzyıla damgasını vuran bir liderin ve milletin evlatları olarak bize düşen görev, milletimizin bağımsızlık mücadelesini her zamankinden daha iyi okumak, araştırmak, sonuçlar çıkarmak ve emanete hakkıyla sahip çıkmaktır” dedi.
Haber Detayı14.09.2018Dernekpazarı muhtarları Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiDernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akköse Mahallesi Muhtarı Ömer Celal Benzer, Dernekpazarı’nın mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından ötürü mahalle muhtarları adına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Haber Detayı13.09.2018Trabzonlu şehidin ismi üstgeçide verildiTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla, Trabzonlu Şehid Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu’nun ismi, Ortahisar ilçesi Toklu Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi’nde bulunan üst geçide verildi.
Haber Detayı13.09.2018Büyükşehir Belediyesi tarihi ortaya çıkartıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.
Haber Detayı12.09.2018CEVAP ve AÇIKLAMATMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Sayın Cemil Pehlevan’ın, çeşitli medya organlarında yer alan açıklamalarından ötürü kamuoyunun doğru şekilde aydınlatılması adına aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti ortaya çıkmıştır:
Haber Detayı12.09.2018Başkan Gümrükçüoğlu, Dr. Demirci’yi kabul ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci’yi makamında kabul etti.
Haber Detayı11.09.2018Trabzon için doğalgaz kullanalımTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesi genelinde 94 bin 293 işyeri ve konutun önüne doğalgaz getirildiğini ifade ederken doğalgaza abonelik oranının yüzde 70’i aştığını belirterek hemşehrilerine teşekkür etti.
Haber Detayı10.09.2018Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğruyor30 Ağustos’ta hizmete açılan Trabzon Botanik’i 10 günde 12 bin kişi ziyaret etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon Botanik, aynı zamanda bölgemizin, şehrimizin kültürünün her yönüyle sergilendiği bir yaşam alanıdır” dedi.
Haber Detayı10.09.2018Laf üretmiyoruz, iş yapıyoruzTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Maraş Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak hemşehrileri ile bir araya geldi.
Haber Detayı10.09.2018Büyükşehir Belediyesi yol çizgileme çalışmalarına devam ediyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şubesi Müdürlüğü yol çizgileme, yaya geçitleri, yavaşlama, sembol, ofset tarama ve yönlendirme düzenlemelerine aralıksız olarak devam ediyor.
Haber Detayı07.09.2018Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon kareteciyi altınla ödüllendirdi?Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesporun şampiyon karetecisi Keydanur Çolak ve antrenörü Hasan Kılıç’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.
1234567...