TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı20.01.2017Meydan Parklı ikinci etap turizm sezonu öncesinde tamamlanacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çalışmaların hızla devam ettiği Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanında incelemelerde bulundu.
Haber Detayı19.01.2017Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başlandıTrabzon Büyükşehir Belediyesi istimlak çalışmalarını tamamlar tamamlamaz boru döşeme çalışmalarına başladı.
Haber Detayı18.01.2017Büyükşehir Belediyesinden katı yakıt satıcılarına sıkı denetimOrtahisar ilçesinde 72 bin 500 konut ve işyerine doğalgaz ulaştıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, doğalgaz kullanımını hususunda teşvik ve temin konusundaki çalışmalarına yoğun şekilde devam ederken bir yandan da katı yakıt kullanmaya devam eden kesimlerden havaya salınan baca gazlarının hava kirliliğine sebebiyet vermemesi adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Haber Detayı17.01.2017Büyükşehir Belediyesi yangın ve kurtarma eğitimlerini yoğunlaştırdıTrabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, işyerleri ve kamu kurumlarına yangın ve kurtarma eğitimi vermeye devam ediyor.
Haber Detayı16.01.2017Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor 2016 yılında 310 km asfalt ve 191 km beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Haber Detayı15.01.2017Büyükşehir İtfaiyesi modern araçlarla donatıldı Trabzon Büyükşehir Belediyesi, itfaiye teşkilatını son derece modern araçlarla donattı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Halkımızın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak için itfaiye teşkilatımızı en iyi şekilde güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.
Haber Detayı14.01.2017Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti Akçaabat teşkilatını kabul etti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Haber Detayı13.01.2017Tarihi Karagöz Meydanı için dev bir adım daha atıldıTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda, tarihi Karagöz Meydanının yeniden Trabzon’a kazandırılması için söz konusu alanda bulunan kamu binalarının başka bir alanda inşası amacıyla, finansman temini için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na oy birliği ile yetki verildi.
Haber Detayı12.01.2017TİSKİ Genel Müdürlüğü istişare toplantısı gerçekleştirildiTrabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.
Haber Detayı11.01.2017Fatih Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları yapıldı Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
Haber Detayı11.01.2017Anayasa değişikliğiyle Devletimiz güçlenecekTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde hemşehrilerinin sorularını yanıtladı.
Haber Detayı10.01.2017Gazeteciler Günü etkinliği Trabzon basınını bir araya getirdiTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen program Trabzon basınını bir araya getirdi.
Haber Detayı09.01.2017Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yollara 310 bin ton asfalt, 180 bin m2 beton serdi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.
Haber Detayı09.01.2017Başkan Gümrükçüoğlu TEDAK heyetini kabul etti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) Başkanı Zeynep Bayoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Haber Detayı09.01.2017Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri itfaiye müfrezeleri ile donatacak Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Haber Detayı09.01.2017Basın mensupları toplumumuzun sesidirTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın mensupları halk adına görev yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan insandır" dedi.
Haber Detayı08.01.2017KÖPRÜBAŞI İLÇESİ BEŞKÖY MAHALLESİ MUHTARI ADNAN AYDIN: Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorumTrabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon il genelinde her alandaki çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi.
Haber Detayı08.01.2017Büyükşehir Belediyesinden yangın seferberliğiTrabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi dün gece seferberlik halinde görev yaptı. Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde meydana gelen orman yangını Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin gayretleriyle tamamen kontrol altına alındı.
Haber Detayı07.01.2017Gelecek için birlik olalımAK Parti Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, “Bu zor dönemde omuz omuza, kola kola yürüyebilmeyi Allah’ın izniyle temin edebilmemiz, genç kuşaklarımıza iyi bir memleket ve vatan bırakabilmekle sonuçlanacaktır” dedi.
Haber Detayı07.01.2017Hepimiz şehir sorumluluğu hissetmeliyizTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 'Kentsel Tasarımda Su ve Akıllı Kentlerin Yeniden Tasarlanması' konulu panele katıldı.
12345678910...