TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı20.11.2018Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri takdir ediliyor ?Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi Muhtarı Kemal Aydın ve Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Musaoğlu, mahallelerinde yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Haber Detayı20.11.2018Zam yapmayacağız, yatırım yapacağız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da suya zam yapılmayacağını ifade ederken, “Su ücretine zam yapmayacağız ama yatırımlarımıza artırarak devam edeceğiz” dedi. ?
Haber Detayı19.11.2018KATLI OTOPARKTA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYORTrabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim(Tanjant Yolu) üzerinde şehre kazandırmakta olduğu Tam Otomatik Katlı Otoparkta çalışmalar tam gaz devam ediyor.
Haber Detayı18.11.20183. Kitap Okuma Yarışması gerçekleştirildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘OKUyorum’ Kitap Okuma Yarışmasının 3’üncüsü, 16 ilçede, toplam 28 sınav merkezinde gerçekleştirildi. 12 bin 213 öğrenci, yaz boyunca okudukları kitaplar üzerinden sınava tabi tutuldu.
Haber Detayı17.11.2018Mahsur kalan yaylacılar kurtarıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kar nedeniyle yaylalarda mahsur kalan 10 kişi ile 1750 hayvanı kurtardı. Köprübaşı ilçesinin İsmailağa Yaylası’nda vatandaşların mahsur kaldığı bilgisinin alınması üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Köprübaşı’na 35 km uzaklıktaki yaylaya Jandarma ekipleri ile birlikte ulaştı.
Haber Detayı17.11.2018Doğalgaz kullanımı hava kirliliğini önlüyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgazın yaygınlaştığı Trabzon’da, hava kirliliği sorunlarının azaldığını ifade ederken, kapısının önüne doğalgaz getirdikleri herkesin doğalgaz kullanması talebini yineledi.
Haber Detayı16.11.20183’üncü Kitap Okuma Yarışması Pazar günü gerçekleştirilecekTrabzon Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği “OKUyorum” Kitap Okuma Yarışmasının 3’üncüsü, 18 Kasım Pazar günü 16 ilçe merkezinde toplam 28 sınav merkezinde gerçekleştirilecek.
Haber Detayı16.11.2018Eserlerimiz sergilere layık görülüyorFotoğraf Sanatçısı Onur Emre Sarısoy’un “Birleşen Kareler-Şehrin Işıkları” isimli fotoğraf sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.
Haber Detayı15.11.2018TRABZON TÜRKİYE'NİN BİRLEŞTİRİCİ ÇİMENTOSUDURCHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ün Trabzon şehrini ve Kahraman Halkını hedef alan yorumlarını şiddetle kınıyorum.
Haber Detayı15.11.2018Büyükşehir Belediye Meclisi, CHP Milletvekili istifaya davet ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan karar ile Trabzon ve Trabzonlular hakkında kabul edilemez ifadeler kullanan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün kınanarak milletvekilliğinden istifa etmeye davet edildi.
Haber Detayı15.11.2018Organik tarım yapan çiftçiler Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Atasu Barajı bölgesinde, içme suyunu kimyasal kirleticilerden korumak amacıyla organik tarımı desteklemeye devam ediyor.
Haber Detayı15.11.2018Yol trafiğe açıldıTrabzon’un Ortahisar ilçesi Tabakhane Cami altında Tabakhane köprüsü çıkışındaki su borusunun patlaması sonucu trafiğe kapanan yol yapılan çalışmalardan sonra yeniden ulaşıma açıldı.
Haber Detayı14.11.2018BATMAN'DAKİ TERÖR SALDIRISINDA YARALANAN ASKER MEMLEKETİNE GELDİBatman'da 4 Ekim'de, PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz memleketine geldi
Haber Detayı13.11.2018Çarşıbaşı’ndan Gümrükçüoğlu’na teşekkürÇarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Çarşıbaşılı muhtarlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler.
Haber Detayı12.11.2018Muhtar Eyüboğlu’ndan Büyükşehir’e teşekkürTrabzon Ortahisar İlçesi 1 No’lu Beşirli Mahalle Muhtarı Muhittin Eyüboğlu, mahallesine yaptıkları hizmetlerden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. ?
Haber Detayı11.11.2018Yüzde 25’i tamamlandıTrabzon’da şehir merkezine yeni bir meydanın kazandırılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevinin yerine yapılacak olan binaların kaba inşaatı sürüyor.
Haber Detayı11.11.2018355 Köpek sahiplendirildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan Türkiye’nin en büyük Doğal Yaşam ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi meyvelerini vermeye başladı.
Haber Detayı10.11.2018Akçaabat’ta tarih ortaya çıkartılıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.
Haber Detayı10.11.2018Karadeniz Uluslararası Öğrenci Derneği’nin (KULDER) 20018-2019 yılı açılış programı yapıldı.Programın açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KULDER Başkanı Ömer Salimoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mustafa Akkaya, daire amirleri ve Türkiye’ye okumak için gelen 300 misafir öğrenci katıldı.
Haber Detayı09.11.2018Başkan Gümrükçüoğlu’ndan 10 Kasım MesajıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
1234567...