TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı25.05.2018Yol seferberliğine devam ediyoruz ?2018 yılı asfalt sezonunu 400 bin ton asfalt serme hedefi ile açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, daha Mayıs ayı sonu olmadan 85 bin ton asfalt serdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Yol seferberliğine devam ediyoruz” dedi. ?
Haber Detayı24.05.2018BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU STK GÖNÜLLÜLERİNE SESLENDİ: Mukaddesatımızı sırtınızda taşıyorsunuzSTK gönüllüleri ile yer sofrasında düzenlenen iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Omuzlarınızda bugüne kadar bu memleketin mukaddesatını taşıyan sizlerin bugünde aynı fedakârlığı göstermenizi yaşıyoruz” dedi.
Haber Detayı24.05.2018Trabzon Afrika’ya Kur’an-ı Kerim götürüyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Sivil İnisiyatifin, Afrika’da Kur’an-ı Kerim’e ulaşamayanlar için düzenlediği “Dünya Kur’an Okuyor” kampanyası çerçevesinde toplanan Kur’an-ı Kerim ve Elifba’lar Trabzon’dan bir heyet ile Afrika’ya götürülerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Haber Detayı23.05.2018Arsin’de iftar coşkusuTrabzon Büyükşehir Belediyesinin Arsin ilçesinde kurduğu kardeşlik sofrasında binlerce kişi bir arada oruç açtı.
Haber Detayı22.05.2018Başkan Gümörükçüoğlu’na Araklı’dan yol teşekkürüAraklı ilçesinin Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Yücel Ertürk, mahallelerinde yapılan yol çalışmalarından ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Haber Detayı21.05.2018Akçaabatlı lise öğrencileri harçlıklarını biriktirip sokak hayvanları için mama ve süt aldılar.Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attı. Akçaabat Çok Programlı Lisesi ve İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte hareket eden Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi öğrencileri, sokak hayvanları için harçlıklarını biriktirerek aldıkları 530 km mama ve sütü Büyükşehir Belediyesinin Maçka’da bulunan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezine teslim ettiler.
Haber Detayı21.05.2018Trabzon çağ atlıyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında Trabzon’un mahalleleri, park ve bahçelerinde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Haber Detayı20.05.2018Bu yıl asfaltlama rekoru kıracağızTrabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Haber Detayı19.05.2018AK Parti teşkilatları iftarda buluştuTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti’nin Trabzon teşkilatlarını iftar sofrasında bir araya getirdi.
Haber Detayı19.05.201824 Haziran’da devletimiz güçlenecekHer akşam ayrı bir mahalleye konuk olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün akşam Gülbaharhatun Mahallesi’ndeydi.
Haber Detayı18.05.2018Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğrayacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Trabzon Botanik’i gezdirdi.
Haber Detayı17.05.2018Başkan Gümrükçüoğlu ilk iftarı çalışanlarıyla yaptıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mübarek Ramazan ayının ilk gününde Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün çalışanlarıyla birlikte oruç açtı.
Haber Detayı17.05.2018Zulme uğrayanlara sahip çıkanın yanında yer alalımBüyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Benim hemşerilerime arzım odur ki kimin Müslümanlara sahip çıktığını, kimin vatanımızın birliğine sahip çıktığını hiç unutmayalım. 24 Haziran’ı da unutmayalım. Müslümanlara, zulme uğrayanlara kim sahip çıkıyorsa onların yanında yer alalım” dedi.
Haber Detayı16.05.2018Telefonla su faturası ödeme dönemi başladıTürkiye’de bir ilk… Trabzonlular ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’tı arayarak su faturalarını ödeyebiliyor. ?
Haber Detayı16.05.2018Büyükşehir Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi imzalandıTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünde görev yapan işçilerin Toplu İş Sözleşmeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından imzalandı.
Haber Detayı16.05.2018Katil ve korkak İsrail telin edildiTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda korkak ve katil israilin Kudüs’te yaptığı katliam tüm siyasi partilere mensup Meclis üyelerinin ortak bildirisi ile telin edildi.
Haber Detayı15.05.2018İSRAİL YİNE DEVLET TERÖRÜ YAPTITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İsrail’in Filistin’de yaptığı saldırılarda 55 Filistinlinin şehit olması olayını kınarken “İsrail bir kez daha devlet terörü yapmıştır” dedi.
Haber Detayı15.05.2018Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerimiz geleceğimizdirAkçaabat'ta bulunan Meslek Liseleri öğrencilerince hazırlanan Bilim Fuarı beğeni topladı.
Haber Detayı15.05.2018“Engellere Rağmen Başarmak” adlı sergi açıldıRabia Uzunhasanoğlu’nun “Engellere Rağmen Başarmak” adlı kişisel resim sergisi Meydan tarihi Belediye binasında açıldı.
Haber Detayı14.05.2018Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi’ meyvelerini veriyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa yürüttüğü, “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi” meyvelerini vermeye başladı.
1234567...