TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı13.01.2019Şehir şebekesine su verilmiştir Şehir şebekesine su verilmiştir
Haber Detayı06.01.2019?Okul ve öğretmenevi inşaatı hızla ilerliyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında bulunan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına hızla devam ediyor.
Haber Detayı05.01.2019?Dilipak Trabzon'da konuştuTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Birlik Vakfı Trabzon Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği Trabzon Şubesince organize edilen “Modern Dünyada Ümmet Olmak” konulu konferans Trabzon'da gerçekleştirildi.
Haber Detayı04.01.2019Atatürk Köşkü Ormanı yeniden yeşilleniyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, ağaç kurumalarının yaşandığı Atatürk Köşkü Ormanı’nda koruma, rehabilitasyon ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.
Haber Detayı03.01.2019Şalpazarı ve Cumapazarı’na hayırlı olsunTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin 8 ayrı mahallesi ile Of ilçesinin Cumapazarı Mahallesi’ne hizmet verecek içme suyu arıtma tesislerinin yapım ihalelerini gerçekleştirdi.
Haber Detayı02.01.2019Ortahisar Entegre Su Projesi için geri sayım devam ediyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 51 mahallenin içme suyu şebekesini tümüyle yenileyecek olan Ortahisar (Trabzon) Entegre Su Projesinin yapım ihalesini 2019 yılı içinde gerçekleştirmek ve aynı yıl içinde inşa çalışmalarına başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.
Haber Detayı01.01.2019Dev yatırım hızla ilerliyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü adına Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı sürdürülen Trabzon İçme Suyu İsale Hattı ve 1. Düzey Depolar İnşaatı ile Atasu Barajı’ndan Ortahisar ilçesinin 51 mahallesine içme suyu taşıyan ana isale hatları, 1. düzey içme suyu depoları ve terfi merkezleri yenileniyor.
Haber Detayı31.12.2018Vakfıkebir ve Tonya’da 40 mahalleye içme suyu arıtma tesisi müjdesiTrabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde 40 ayrı mahalleye içme ve kullanma suyu temin edecek olan İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşaatı için proje çalışmalarını tamamladı.
Haber Detayı30.12.2018Büyükşehir Belediyesi 5 yılda 650 milyon TL’lik altyapı yatırımı yaptıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde 5 yılda sahaya tatbik ettikleri içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarının maddi boyutunun 650 milyon TL’ye ulaştığını bildirdi.
Haber Detayı29.12.2018Su sayacınız donarsa 185’i arayınTrabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, yaptığı yazılı açıklama ile kış aylarında yaşanan ‘su sayaçlarının donması’ hususunda aboneleri uyardı.
Haber Detayı28.12.2018Çarşıbaşı Şahinli-Kavaklı Grup İçme Suyu Yeni Arıtma Tesisi yapılıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Çarşıbaşı ilçesinin 13 ayrı mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Çarşıbaşı Şahinli-Kavaklı Grup İçme Suyuna yeni arıtma tesisi kazandırıyor.
Haber Detayı27.12.2018Kaşüstü’ne dev altyapı yatırımıTrabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Kaşüstü Mahallesi İçme Suyu-Kanalizasyon Şebeke İnşaatına hızla devam ediyor.
Haber Detayı24.12.2018Kaçak hafriyatla mücadelede tarih yazılıyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon genelinde taşkın riski ve çevre kirliliği oluşturan dere yataklarına, su havzalarına, tapulu ve hazine arazilerine; kaçak ve izinsiz olarak hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının dökülmesinin önüne geçmek ve bu atıkların belirlenen depolama sahalarına dökülmesini sağlamak için başlattıkları çalışmaların çok önemli sonuçlar verdiğini ifade etti. ?
Haber Detayı23.12.2018Büyükşehir Belediyesi halk sağlığı için seferber? Trabzon Büyükşehir, halk sağlığının en iyi şekilde korunması için yasaların emrettiği şekilde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Haber Detayı22.12.2018Bitki kütüphanesi' tamam, sırada 'kök müzesi' var... Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanik'te incelemelerde bulundu.
Haber Detayı20.12.2018Büyükşehir her yerde ?Trabzon Büyükşehir Belediyesi kış mevsimine rağmen hava şartlarının uygun olduğu günlerde il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Haber Detayı19.12.2018Çömlekçi II. etapta hak sahiplerinin yüzde 59’u ile sözleşme imzalandıTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.
Haber Detayı18.12.2018Araklı ve Sürmene’de 15 mahallenin içme suyu şebekesi yenileniyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Araklı ve Sürmene ilçelerindeki 15 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak için yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.
Haber Detayı17.12.2018Büyükşehir Belediyesi elektrik üretimine başladı Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu tesisleri üzerinde elektrik üretilmesi projelerini sahaya tatbik etmeye başladı.
Haber Detayı16.12.2018?Büyükşehir Belediyesi Yemen'e gıda yardımında bulunduTrabzon Büyükşehir Belediyesi, yüzyılın insanlık felaketinin yaşandığı Yemen'e 5 bin kişilik kumanya yardımında bulundu.
1234567...