TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı27.02.2017Darbe fotoğrafları Meydan Parkı’nda sergileniyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon Temsilciliği tarafından Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda düzenlenen “Darbeler ve Selâlar” konulu fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Haber Detayı27.02.2017Karadeniz Bölgesi 6. Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildiKaradeniz Bölgesi su ve kanalizasyon idareleri koordinasyon toplantılarının 6’ncısı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Haber Detayı27.02.2017Büyükşehir Belediyesi Hocalı şehitlerini unutmadıBüyükşehir Belediyesi Hocalı şehitlerini unutmadı
Haber Detayı27.02.2017Trabzon’da AB Mali Yardımları Çalıştayı gerçekleştirildiAvrupa Birliği (AB) Mali Yardımları Çalıştayı Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Trabzon’da gerçekleştirildi. Çalıştayda Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, AB Bakanlığı proje uzman ve danışmanları, TTB, DOKA ve ilgili diğer kurumların temsilcileri hazır bulundu. ?
Haber Detayı26.02.2017Bu şehir sizlerle gurur duyuyor ? Mücadele sporlarında derece yapan sporcu ve antrenörleri ile bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, “Bu şehir sizlerle gurur duyuyor, daima yanınızda olacağız” dedi.
Haber Detayı26.02.2017TRABZON ŞEHİR MÜZESİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR Şehir Müzesini iki günde 5 bin kişi ziyaret etti
Haber Detayı25.02.2017Şalpazarı’nın 14 mahallesine içme suyu müjdesi Şalpazarı ilçesinin Simenli, Sütpınarı, Sayvançatak, Çamlıca, Doğancı, ?Dorukkiriş, Kasımağzı, Düzköy, Karakaya, Kalecik, Camkiriş, Çarlaklı, Gölkiriş ve Akkiriş mahallelerine sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştıracak olan Grup İçme Suyu ve Arıtma Tesisi Projesi İstişare Toplantısı Kaymakamlık binasında gerçekleştirildi.
Haber Detayı25.02.2017Sahildeki çöpler tek tek toplandı Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Ortahisar ilçesinin Sahil alanında çevre temizliği gerçekleştirildi.
Haber Detayı24.02.2017Trabzon Şehir Müzesi ziyarete açıldı Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Trabzon Şehir Müzesi bugün gerçekleştirilen törenle ziyarete açıldı.
Haber Detayı23.02.2017Hocalı katliamı anlatılacakTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konferansla Hocalı katliamı anlatılacak.
Haber Detayı23.02.2017Başkan Gümrükçüoğlu TRT HABER canlı yayınında Şehir Müzesini tanıttıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TRT HABER canlı yayınında yarın (24 Ocak Cuma günü) açılışı gerçekleştirilecek olan Trabzon Şehir Müzesini tanıtırken Trabzonluları yarın saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan açılışa davet etti.
Haber Detayı23.02.2017Başkan Gümrükçüoğlu’ndan kurtuluş mesajıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.?
Haber Detayı22.02.2017Büyükşehir Belediyesinden öğrenci servislerine sıkı denetimTrabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki öğrenci servis araçlarını sıkı şekilde denetime tabi tutuyor.
Haber Detayı22.02.2017Yüksek Lisans Programı mezuniyet töreni gerçekleştirildiDoğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde uygulanan Yüksek Lisans Programının mezuniyet töreni KTÜ’de gerçekleştirildi.
Haber Detayı22.02.2017Trabzon Şehir Müzesi Cuma günü ziyarete açılıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon’a kazandırılan Şehir Müzesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde ziyarete açılıyor.?
Haber Detayı21.02.2017Devletimizin en güçlü şekilde yönetilmesini sağlayacağız ?Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 16 Nisan’daki referandumda Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını ifade ederken, “Devletimizin bir süper güç haline gelmesini istiyorsak en güçlü şekilde yönetilmesini sağlamalıyız, bunu başaracağız” dedi.
Haber Detayı20.02.2017Büyükşehir Belediyesi yangın ve kurtarma eğitimlerini sürdürüyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, il genelindeki okullar, Kur’an kursları, işyerleri ve kamu kurumlarına yangın ve kurtarma eğitimleri vermeye aralıksız olarak devam ediyor.
Haber Detayı19.02.201737’inci Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu koşulduTrabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm federasyonu işbirliğinde İpragaz sponsorluğunda düzenlenen 37’inci Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu, 22’inci Halk Koşusu ve 2’inci 10 km Koşusu bugün gerçekleştirildi.
Haber Detayı19.02.2017Yarı Maraton, Halk Koşusu ve 10 km Koşusunda dereceye girenler ödüllendirildirabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü münasebetiyle bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 22’incisi düzenlenen Halk Koşusu ve 2’incisi gerçekleştirilen 10 km Koşusunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.
Haber Detayı18.02.2017Trabzon Yarı Maratonu yarın koşulacakTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 37’inci Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 2’inci 10 km Koşusu ve 22’inci Halk Koşusu yarın (19 Şubat Pazar günü) gerçekleştirilecek.
12345678910...