TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı28.05.2017Karakaya suyunda bulanıklık sorunu tarih oluyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Maçka ilçelerinde 32 mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamakta olan Karakaya Grup İçme Suyunu en iyi şekilde abonelerine sunmak için başlattığı içme suyu arıtma tesisi inşaatını tamamlanma aşamasına getirdi.
Haber Detayı28.05.2017Yaz okulu başvuruları başladıTrabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği yaz okuluna başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 ayrı merkezde yapılacak yaz okuluna öğrencilerin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Haber Detayı27.05.2017Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür ettiAnkara Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) düzenlenmekte olan Trabzon Günleri olanca hızıyla devam ediyor.
Haber Detayı26.05.2017Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı Ankara’yı coşturuyorAnkara’da düzenlenen Trabzon Günleri olanca hızıyla devam ederken Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı gerçekleştirdiği konserlerle alanda coşkuyu zirveye çıkarıyor.
Haber Detayı26.05.2017Ankara’da Gümrükçüoğlu rüzgarı…Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 25 Mayıs’ta başlayan ve 28 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan Trabzon Günleri yoğun katılımla devam ediyor.
Haber Detayı26.05.2017Büyükşehir Tiyatrosu alkışı hak ediyorTrabzon Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından ikinci kez sahnelenen ‘Garmagaruşuk’ adlı komedi oyunu izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Büyükşehir personeline oynanan 3 skeçlik Karadeniz komedisi izleyicilerden büyük alkış aldı.
Haber Detayı25.05.2017Ramazan etkinlikleri Cuma(yarın) günü başlıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan Ramazan Etkinlikleri yarın(Cuma) başlıyor.
Haber Detayı25.05.2017TİSKİ Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile yeterli bulunduTrabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2017 Yılı I. Olağan Genel Kurulu tamamlandı.
Haber Detayı25.05.2017Ankara’da Trabzon fırtınası esiyorAnkara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nin açılışı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Haber Detayı24.05.2017Hem meslek öğreniyorlar hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar El emeği göz nuru eserler görücüye çıktıTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru eserler açılan sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.
Haber Detayı23.05.2017Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu perdelerini açtıTrabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubu ilk oyununu dün akşam sahneledi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tiyatro gösterisinde 3 skeçlik “Trabzon Komedisi” sahnelenirken katılımcılar kahkahaya boğuldu.
Haber Detayı23.05.2017TİSKİ Genel Kurulu toplandıTrabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü 2017 Yılı I. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Haber Detayı22.05.2017Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi işbaşındaTrabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuştuğu 31 Mart 2014 tarihinden 21 Mayıs 2017 tarihine kadar aradan geçen yaklaşık 38 aylık zaman zarfında il genelinde 4 bin 91 yangın olayına müdahale etti.
Haber Detayı22.05.2017El emeği göz nuru eserler sergilenecekEl emeği göz nuru eserler sergilenecek
Haber Detayı21.05.2017Ülkemizi birlikteliğin heyecanı sarmıştır Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilmesi nedeniyle yaptığı değerlendirmede, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden AK Parti Genel Başkanı olmasıyla ülkemizi; toplum, millet, devlet birlikteliğinin heyecanı sarmıştır. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.
Haber Detayı20.05.2017Başkan Gümrükçüoğlu hemşehrileri ile bir araya geldi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hemşehrileri ile görüştü
Haber Detayı20.05.2017Başkan Gümrükçüoğlu Boztepe Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilerek müştemilatı ile birlikte 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Haber Detayı19.05.2017Büyükşehir Belediyesi mezarlıkları bakım ve onarımdan geçiriyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mezarlıkların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Mezarlıklarda gerekli düzenlemelerin yapılması için özel bir ekip oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramına kadar 600 mezarlığın bakım ve onarımını en güzel şekilde gerçekleştirmeyi planlıyor.
Haber Detayı19.05.2017Şehir Müzesi 24 Şubat’tan 19 Mayıs’a kadar 61 bin kez ziyaret edildi ? Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan Şehir Müzesi ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.
Haber Detayı18.05.2017Başkan Gümrükçüoğlu Macaristan Büyükelçisini kabul etti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Macaristan Büyükelçisi Gabar Kiss’i makamında kabul etti.
12345678910...