TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı25.03.2019Büyükşehir Belediyesi yaz-kış demeden yol çalışmalarına devam ediyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Haber Detayı24.03.2019Trabzon'da kitap şöleni yaşanıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 6'ncısı gerçekleştirilen Trabzon Kitap Fuarı Şenliği’ni ziyaret etti.
Haber Detayı23.03.2019Yomra’da asfalta devam…Trabzon Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına program dâhilinde devam ediyor.
Haber Detayı22.03.2019Kördüğüm sahnelendiTrabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kördüğüm” isimli tek perde komedinin primer gösterisi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Haber Detayı22.03.2019Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi ibadete açıldı Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile ibadete açıldı.
Haber Detayı21.03.2019Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyor.
Haber Detayı20.03.2019Of ve Araklı’da tanzim satışları başladıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan, Atapark ve Değirmendere’deki tanzim satış yerlerinin ardından Of ve Araklı ilçelerinde de tanzim satış yerlerinin halka hizmet vermeye başladığını bildirdi.
Haber Detayı20.03.2019Başarılı sporcu ve spor kulüplerine 234 bin TL ödül verildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında başarı kazanan sporcu ve spor kulüplerini düzenlenen törenle ödüllendirdi.
Haber Detayı20.03.2019Karacalar Trabzon Botanik’te görücüye çıktıTrabzon Büyükşehir Belediyesi, 103 bin m2 alan üzerinde Trabzon’a kazandırdığı Trabzon Botanik’i zenginleştirmeye devam ediyor.
Haber Detayı19.03.2019Yaralıların imdadına itfaiye yetişti Trabzon’da meydana gelen trafik kazasında karnına bariyer saplanan İran uyruklu vatandaş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından karnındaki bariyerlerden kurtarılarak 112 ekiplerine teslim edildi.
Haber Detayı19.03.2019Büyükşehir Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin 2014-2019 dönemi son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Haber Detayı19.03.2019Kitap kurdu öğrencilere ödülleri verildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3’üncüsü düzenlenen Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kitap sevgisinin, kültürün ve bilimin kalıcı hale gelmesindeki önemine değindi. ?
Haber Detayı18.03.2019Hain terör saldırısı oy birliği ile lanetlendiTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarına bugün devam edildi.
Haber Detayı18.03.2019Trabzon’un ilk Millet Kıraathanesi hizmete açıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde oluşturulan Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Haber Detayı17.03.2019Bu toprakların ebedi Türk yurdu olması Çanakkale savunması sayesindedirTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bu toprakların ebedi Türk yurdu olması Çanakkale savunması sayesindedir" dedi.
Haber Detayı17.03.2019?Trabzon'un ilk Millet Kıraathanesi hizmete giriyor? Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanik bünyesinde oluşturdukları Millet Kıraathanesinin yarın (Pazartesi) hizmete alınacağını bildirdi.
Haber Detayı16.03.2019Başkan Gümrükçüoğlu, Kurucu Meclis Üyelerine teşekkür ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2014-2019 yıllarında görev yapan ve çalışmalarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerine plaket vererek teşekkür etti.
Haber Detayı15.03.2019 İslam Alemi’ne Sabırlar Diledi, Saldırıyı KınadıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki 2 camide, cuma namazı sırasında yapılan katliamı kınadı.
Haber Detayı14.03.2019Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi kurulduTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarına bugün gerçekleştirilen toplantı ile devam edildi.
Haber Detayı14.03.20196’ıncı Trabzon Kitap Fuarı başlıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trabzon Kitap Fuarı Etkinliğinin 6’ncısı yarın (Cuma günü) başlıyor.
1234567...