TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı23.04.2017Büyükşehir Belediyesi Trabzon’da renk cümbüşü yaşatıyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi, baharın gelmesiyle kent içerisindeki park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Geçen sonbahar mevsiminde kentin muhtelif yerlerine dikilen yaklaşık 90 bin lale soğanının açmasıyla park ve bahçeler ile kavşaklarda adeta renk cümbüşü yaşanmaya başladı.
Haber Detayı23.04.2017TİSKİ Genel Müdürlüğünün açalışmaları masaya yatırıldı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Haber Detayı23.04.2017MAHALLE MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINDAN DUYDUKLARI MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ:? Muhtarlar Büyükşehir’e teşekkür etti
Haber Detayı22.04.201723 Nisan, Milletimiz için dönüm noktasıdır ? Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında 23 Nisan 1920’nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade ettiğini söyledi.
Haber Detayı22.04.2017Başkan Gümrükçüoğlu, Miraç Kandili mesajı yayımladıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Miraç gecesinin Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğuna işaret ederek, “Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır” dedi.
Haber Detayı21.04.2017Tabakhane’de 629 bina yıkıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma işlemlerinin önemli ölçüde tamamlandığı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Detayı21.04.2017DSİ Bölge Müdürü Kasap, TİSKİ Genel Müdürü Köksal’ı ziyaret ettiDevlet Su İşleri (DSİ) Trabzon (22. Bölge) Müdürlüğü görevine atanan Oğuz Kasap, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal’ı makamında ziyaret etti.
Haber Detayı20.04.2017Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdiTrabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Vakfıkebir ilçesinin Güneysu Mahallesi, Of ilçesinin Esenköy Mahallesi, Beşikdüzü ilçesi Şalpazarı Caddesi ve Akçaabat ilçesi Şinik Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.
Haber Detayı19.04.2017Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yanındaTrabzon Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptığı sosyal yardımların etkin bir şekilde yürütülebilesi ve takibinin yapılabilmesi için ‘Sosyal Doku Programı’ uygulamaya sokuldu. Programla birlikte sosyal yardımların sistemli, düzenli ve etkin bir şekilde yürütülerek takibinin yapılması imkânı elde ediliyor.
Haber Detayı18.04.2017Başkan Gümrükçüoğlu, Gülcemal Projesini denetlediTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, I. etap tahkimat çalışmaları aralıksız olarak devam eden Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi alanında incelemelerde bulundu.
Haber Detayı17.04.2017Trabzon farkını ortaya koyduTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ardından yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizin güçlü şekilde yönetilmesine en güçlü şekilde destek veren kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum.
Haber Detayı17.04.2017Büyükşehir Belediyesi, 4 ilçede ağındaki yolları bakıma aldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi; Ortahisar, Akçaabat, Yomra ve Maçka ilçelerinde Büyükşehir ağındaki yollarda gerekli bakım ve onarım çalışmalarının yapılması için ihale gerçekleştirdi.
Haber Detayı17.04.2017Trabzon’da Kutlu Doğum Haftası açılış programı gerçekleştirildiTrabzon İl Müftülüğünün öncülüğünde Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Kutlu Doğum Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası açılış programı Meydan Parkı’nda gerçekleştirildi.
Haber Detayı16.04.2017Devletimiz, aziz milletimizin verdiği kararla yoluna devam edecektirTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Soğuksu Anadolu İmamhatip Lisesindeki 2126 nolu sandıkta oy kullandı.
Haber Detayı14.04.2017Milletimiz Pazar günü sürekli istikrarı oylayacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ediyor.
Haber Detayı13.04.2017Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oybirliğiyle kabul edildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde bugün görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
Haber Detayı13.04.2017TİSKİ 9 ilçede 10 ayrı yatırıma daha başlıyorTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları devam ediyor.
Haber Detayı12.04.2017TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU:? Dernekpazarı, bölgemizin en modern yaşam alanı olacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Dernekpazarı ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilen, sürdürülen ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.
Haber Detayı12.04.2017Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı Trabzon birincisi olduTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’daki kurumlar arasında bu yıl 16’sı düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında il birincisi oldu.
Haber Detayı11.04.2017Başkan Gümrükçüoğlu işadamı Çebi’yi kabul ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlu işadamı Yaşar Kaptan Çebi’yi makamında kabul etti.
12345678910...