TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı19.09.2017Yol seferberliği devam ediyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelinde sürdürdükleri yol çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Haber Detayı18.09.2017Okul ve öğretmenevinin yapım ihalesi gerçekleştirildiTarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracak olan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alanda bulunan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin Hacıkasım Mevkii’nde inşası için yapım ihalesini gerçekleştirdi.
Haber Detayı17.09.2017En öncelikli konumuz eğitimdirTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Haber Detayı16.09.2017Gümrükçüoğlu, Deniz Harp Okulu kafilesini makamında kabul ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Deniz Harp Okulu öğrenci kafilesinin Trabzon Limanı ziyareti nedeniyle Trabzon’da bulunan Eğitim Fillotillasını makamında kabul etti
Haber Detayı15.09.2017ÖRNEKLERİ TEK TEK İNCELENDİ Katlı otopark projesi titizlikle hazırlandı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı televizyon programında Hacıkasım Mevkii’nde inşa edilecek olan mekanik katlı otopark projesine ilişkin ayrıntılı açıklamalarda bulundu.
Haber Detayı14.09.2017Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Arakan’daki soykırımı telin ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda Myanmar’ın Arakan eyaletinde Müslümanlara karşı yapılan soykırım kınandı.
Haber Detayı13.09.2017Kardeş şehirden dondurma ikramıTrabzon’un kardeş şehri Kahramanmaraş’ın meşhur Maraş dondurmasının tanıtım programı kapsamında Trabzon’da 1 ton Maraş dondurması dağıtıldı.
Haber Detayı13.09.2017Yürüyüş Yolundan her gün 50 torba çöp toplanıyor Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ganita ile Akyazı arasında oluşturduğu ve halkın yoğun ilgisine mahzar olan yürüyüş yolu ve bisiklet yolundan her gün 50 torba çöp toplanıyor.
Haber Detayı12.09.2017Mersin Aile Plajı Trabzon’un hizmetindeTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Mersin (Akçaabat) Aile Plajı, Trabzonluların akınına uğruyor.
Haber Detayı12.09.2017Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisini Eren’i anarak açtı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı oturumları başladı.
Haber Detayı12.09.2017Uluslararası Coğrafi İşaretler Sempozyumu Trabzon’da başladı Trabzon’da iki gün sürecek olan Uluslararası Coğrafi İşaretler Sempozyumu'nun açılışı Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile diğer ilgililerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Haber Detayı11.09.2017Gümrükçüoğlu, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
Haber Detayı10.09.2017Atatürk Köşkü’ne ziyaretçi akını yaşanıyor ?Trabzon'un önemli tarihi ve turistik mekânlarından olan Atatürk Köşkü'nü, yılın ilk 8 aylık döneminde 136 bin 946 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Haber Detayı09.09.2017Büyükşehir Belediyesinin kurslarına ön kayıtlar başladıTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde düzenlenecek eğitim, sanat, spor ve meslek edindirme kursları için ön kayıtlar başladı.
Haber Detayı08.09.2017Pazarkapı dönüşüyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Pazarkapı kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına başladı.
Haber Detayı08.09.2017TBMM Başkanı Kahraman, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Detayı07.09.2017Büyükşehir Dershanesinden Hukuk Fakültesine Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz dershanecilik uygulamasıyla üniversite sınavlarına hazırlanan Burak Harun Kaplan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşti.
Haber Detayı06.09.2017Uzungöl Tabiat Macera Parkı ihalesi yapıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’de yapılması planlanan Tabiat Macera Parkının yapım ihalesi gerçekleştirildi.
Haber Detayı06.09.2017Asfaltlama tam gaz devam ediyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt hamlesi sürüyor.
Haber Detayı05.09.2017Firarı yavru ayı İtfaiyeciler tarafından yakalandıKafesten kaçan yavru ayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yakalanarak ilgililere teslim edildi.
12345678910...